Nogometaši NK Maestral iz Krvavca nisu došli na pripremnu utakmicu u Višiće, koja je bila zakazana jučer (nedjelja, 13. veljače) u 15:00 h. Upravi HNK Višići nije poznat razlog otkazivanja od strane NK Maestral, što je sasvim nekorektno i neodgovorno s njihove strane.

Međutim, nogometaši Višića ipak su odradili trening-utakmicu na kojoj je trener Nikica Knežević Pegi isprobao par taktičkih varijanti. Zbog ozljeda trening nisu odradili Mladen Đondraš i Nikica Raguž Weah, što je malo zabrinulo trenera Kneževića koji se nada da će se već sredinom ovoga tjedna ova dva nogometaša maksimalno uključiti u trenažni ciklus.

Također treba spomenuti i već dulji izostanak jednog od ključnih igrača u ovih par sezona, a to je Ilijan Rajič (lijevi bočni/stoper) koji zbog obveza na poslu još nije u mogućnosti dolaziti na treninge.

Ono što veseli trenera Kneževića je povratak Josipa-Ilije Kalfića Coffija, koji je zbog fakultetskih obveza prošli tjedan bio na skijanju u Sloveniji, što se dalo primijetiti po njegovim jučerašnjim ´slalomima´ na desnoj strani.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>