Jučer su nogometaši NK Neretve iz Metkovića odigrali petu pripremnu utakmicu u kojoj su upisali drugi poraz (2:0). Utakmica se igrala u Ćilipima protiv NK Konavljanina, a jedan od strijelaca za domaću ekipu bio je Slađenko Marić Rora iz Stoca. Od dvojice naših Višićana jedan je putovao na ovo gostovanje (Đure Raguž – možda bi bilo bolje da je i on ostao kući), dok je drugi (Zvonimir Ivanković) bio oslobođen utakmice. Za NK Neretvu u ovoj utakmici su nastupali: Nikola Krešić, Marin Bago, Zoran Curić, Đure Raguž, Drago Jelavić, Mateo Vrnoga, Ivan Pehar, Tomislav Dodig, Nedjeljko Marušić, Ivan Suton, Domagoj Zubac. Još su igrali Filip Majić, Viktor Šimunović, Josip Brajković, Tonći Jerković, Miro Kužić i Duje.

Već sutra (petak, 13. 08.) na stadionu u Metkoviću u 17:30 h NK Neretva ugostit će ekipu GOŠK-a, ali dubrovačkog, te će u ovoj utakmici na golu biti Zvonomir Ivanković. Naime, pošto u pripremnom dijelu u NK Neretvi treniraju četiri golmana, treneri su odlučili davati prilike dvojici golmana za utakmicu. Tako će u sutrašnjoj utakmici, uz Ivankovića, braniti još Maksim Tolić, dok su jučer prilike imali Nikola Krešić i Miro Kužić.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>