U nedjelju je igrano 15. kolo Druge lige FBiH – Jug, a HNK Višići su imali teško gostovanje kod četvrtoplasirane ekipe prvenstva NK Kamešnice u Podhumu.

Oslabljeni neigranjem nekolicine prvotimaca, što zbog ozljeda, što zbog žutih kartona, što zbog ostalih razloga, HNK Višići su poraženi rezultatom 4:0, a tri gola za domaćine postigao je Branimir Velić, te je još autogol upisao Kozarić. Višićani su propustili realizirati odlične šanse kako bi barem ublažili poraz, naročito Šoše i Krvavac, no na lošem terenu i izuzetno lošem vremenu po kiši, hladnoći i vjetru nikako se nisu snalazili.

Treba istaknuti da je utakmica prošla u izuzetno korektnim odnosima između obje ekipe, iako je u prošlosti znalo biti određenih trzavica, čak i u jesenskom dijelu prvenstva, stoga treba zahvaliti domaćinima na srdačnom gostoprimstvu.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>