NEDJELJA (29. 08.), Kamešnica

Ovaj vikend (28./29. 08.) na rasporedu je drugo kolo Druge lige Jug FBiH, a HNK Višići gostuju u Kamešnici, gdje će pokušati doći do bod(ova), nadamo se uz pomoć navijača, koji su najavili dolazak. Utakmica počinje u 17:30 h.

 

Sastav bi trebao biti identičan onome kao protiv HNK Sloge iz Uskoplja (Zlatan Repeša Babo, Josip-Ilija Kalfić, Nikica Raguž Weah, Darko Mustapić, Dalibor Brkić, Doni Kajtazi, Marcel Mace, Andrej Zvono, Mladen Đondraš, Osman Šoše, Amel Taslidža). Ono što je važno napomenuti je to da se konačno vratio treniranju u matični klub i Adrijan Matić, koji će biti od velike pomoći treneru Nikici Kneževiću Pegiju, jer ga može koristiti na više pozicija. Spomenuti igrač najbolje se snalazi na lijevom stoperu i lijevom bočnom. Upravo je lijeva strana HNK Višića u zadnje vrijeme problematična, jer u ekipi nema izrazitog ljevaka (napomena: Ilijan Rajič je ozlijeđen). Prema tome, ovaj mladi Višićanin svakako će biti dobrodošao i navijačima, a posebno treneru, te suigračima. Iz neslužbenih informacija doznajemo da će za HNK Višiće nastupati Ivica Matić i Danijel Ležinić, kojih nije bilo u prvom kolu.

Da podsjetimo, u prvom kolu HNK Višići svladali su HNK Slogu iz Uskoplja rezultatom 1:0. Strijelac je bio Niko Blažević.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>