Nakon poraza na Čaerima od čitlučkog Brotnja u 6. kolu Druge lige Jug FBiH HNK Višići su ostali bez trenera. Sporazumno i u prijateljskom tonu prekinuta je suradnja sa dugogodišnjim trenerom Nikicom Kneževićem. Nova uprava maksimalno radi na traženju novog trenera.

 

Nikica Knežević na klupu HNK Višići došao je u sezoni 2008./2009., kada su se HNK Višići vratili iz Treće (županijske) lige u Drugu ligu Jug FBiH. Te sezone momčad sa Čaera osvojila je 8. mjesto, kao i sezonu poslije toga. Najbolji rezultat pod dirigentskom palicom Kneževića HNK Višići ostvarili su u sezoni 2010./2011. kada su osvojili 4. mjesto. Prošle sezone (2011./2012.) HNK Višići završili su u sredini tablice, dok je početak u ovu, 2012./2013., sezonu bio upitan. Međutim, nova uprava s predsjednikom Marcelom Ragužom, te ostalim članovima Uprave uz pomoć MZ Višići (Toni Blažević, Goran Falak, Adrijan Matić, Darko Ivanković, Željko Raguž) uspjela je doći do određenih financijskih sredstava i tako osigurati natjecanje u Drugoj ligi Jug FBiH. Nikica Knežević poveo je pripreme i odradio prvih šest kola u kojima je zabilježio po jednu pobjedu i remi, te 3 poraza, od kojih je zadnji bio na Čaerima protiv HNK Brotnjo. Pod vodstvom Kneževića HNK Višići na domaćem terenu su bili gotovo pa nepobjedivi, samo rijetke ekipe su ponijele kući puni plijen sa Čaera. Iako bez velikih novčanih sredstava i često sa poprilično limitiranom ekipom Knežević je ostvario respektabilne rezultate, a također treba spomenuti i to da je u svom mandatu na Čaerima afirmirao i velik broj mladih igrača te tako postavio ljestvicu dosta visoko za svog nasljednika.

Nadamo se da će Uprava ubrzo naći novog trenera, dok bivšem igraču i treneru HNK Višići, Nikici Kneževiću, želimo sreću i puno uspjeha u svom daljnjem trenerskom radu.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>