Sinoć (utorak, 17. srpanj) su na Malonogometnom turniru Višići 2012. odigrane dvije utakmice međukola, kako bi se broj ekipa sveo na 16. Prolazak dalje osigurali su Jugoplastika nakon boljeg izvođenja šesteraca i Čeljevo.

U prvoj utakmici snage su odmjerile ekipe Jugoplastika i Caffe bar “Fontana” & Zvirovići/Prćavci. Triput je Jugoplastika vodila, ali su igrači protivničke ekipe stizali rezultat. Ivan Matić doveo je Jugoplastiku u vodstvo, kojeg je anulirao Stjepan Filipović. Ponovno je Ivan Matić pogodio za 2:1, a također je za drugo izjednačenje pogodio Stjepan Filipović. Na 3:2 za Jugoplastiku povisio je Ivan Galov, a u zadnjim minutama utakmice Boris Pehar pogodio je za konačnih 3:3. Nakon toga pristupilo se izvođenju šesteraca. Goran Galov iz Jugoplastike bio je siguran izvođač, kao i Nikola Brajković iz ekipe Caffe bar “Fontana” & Zvirovići/Prćavci. I u drugoj seriji su izvođači bili sigurni, a pogodili su Ivan Matić i Josip Brajković. Međutim, Boris Pehar loše je opalio šesterac i promašio okvir gola, a vratar ekipe Jugoplastike, Drago Bezer, hladnokrvno je izveo šesterac za pobjedu svoje ekipe (6:5).

U drugoj utakmici sastale su se ekipe MZ Trebižat i MZ Čeljevo. MZ Trebižat odlično je otvorio utakmicu, te je do poluvremena stekao vodstvo od 2:0, a strijelci su bili Danijel Rebac i Luka Putica. Međutim, MZ Čeljevo u drugom dijelu dolazi do smanjenja vodstva preko iskusnog Dalibora Brkića, dok za izjednačenje (2:2) pogađa Eduard Raguž. Za potpuni preokret pobrinuo se Mladen Đondraš, koji je “prodao biciklo” protivniku i neobranjivo šutirao ljevicom sa šesterca. U zadnjim sekundama utakmice za konačnih 4:2 pogodio je Eduard Raguž.

 

{gallery}galerije_za_clanke/nogometni_turnir_2012/17.7.2012{/gallery}

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>