NEDJELJA (22. 08.)

Poštovani ljubitelji velikog nogometa ovoga vikenda (21./22. 08.) počinje natjecanje Druge lige Jug FBiH u kojoj se natječe i naš klub, HNK Višići. Prošlu sezonu završili su u sredini tablice, pa se nadamo da će i ove godine rezultat biti isti, ako ne i bolji. Već u prvom kolu naše nogometaše očekuje težak ispit, jer im u goste dolazi NK Sloga iz Uskoplja, koja je jedan od pretendenata za osvajanje Druge lige.

Sve domaće utakmice, kao i do sada, HNK Višići igraju nedjeljom, a ova bi trebala početi u 17:00 h. Ukoliko termin bude promijenjen bit će te pravovremeno obaviješteni. Ovom prilikom pozivamo navijače da dođu i pomognu našim nogometašima u ovoj utakmici. Također treba istaknuti da je u naš klub stiglo i par igrača iz HNK Čapljine (Stojak, Kajtazi, Šiljeg, Mace), dok od prošle sezone za klub neće igrati Matić, Ležinić i Kalauz koji je na brodu, pa ga ovim putem pozdravljamo. Okosniu momčadi činit će prošlosezonski igrači: Andrej Zvono, Dalibor Brkić, Darko Mustapić, Nikica Raguž Weah, Niko Blažević, Osman Šoše, Goran Bule, Mladen Đondraš, Josip-Ilija Kalfić (Coffi).

 

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>