Pozivnica višićkim navijačima

Pozivamo sve koji mogu da dođu i uveličaju današnji nogometni ogled između HNK Višića i HNK Sloge iz Uskoplja. Utakmica počinje u 17:30 h, a navijači Višića pripremili su i malo iznenađenje za svoje igrače. Nadamo se da su i ova četiri ´bila tića´ rodom Višićanina (Adrijan Matić, Ilija Maslać, Tomislav Maslać i Ivica Doko), koji su uveličali i uljepšali poljudski ambijent i rapsodiju Hajdukovih igrača, sačuvali glasnice za današnju utakmicu svoga sela, te da će s istim žarom navijati za HNK Višiće. Također se nadamo podršci i drugih navijača, uz koje će naši nogometaši pokušati doći do pobjede.

Za HNK Višići u ovoj utakmici trebali bi nastupati: slijedeći igrači pod vodstvom Nikice Kneževića Pegija: Zlatan Repeša Babo, Dalibor Brkić, Darko Mustapić, Josip-Ilija Kalfić, Andrej Zvono, Dejan Stojak, Mladen Đondraš, Osman Šoše, Goran Bule, Denis Marić, Nko Blažević. Ovo je možda najvjerojatnije prvi sastav HNK Višići, s tim da su otvorena još 2-3 mjesta, koja će popuniti igrači pristigli iz HNK Čapljine, ali to ćemo vidjeti danas kad počne utakmica. Nažalost, HNK Višići u ovoj utakmici oslabljeni su neigranjem Ilijan Raiča, koji je zadobio ozljedu na poslu. Naime, viljuškar mu je prešao preko desne noge, koja mu je u nogometnom smislu slabija, pa ćemo mogućnost njegova igranja ostaviti otvorenom. Drugi povrijeđeni igrač je Nikica Raguž Weah koji muke muči s upalom mišića.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>