97d2860871f3d35e35f6eb0477d3015a_LDjelatnici Javnog komunalnog poduzeća Čapljina užurbano nastavili su na radovima uljepšavanja našega grada.

Lijepo vrijeme ide u prilog radovima na otvorenom, pa su tako djelatnici ovog poduzeća sunčane dane iskoristili za obrezivanje drveća pored tržnog centra u Čapljini.

Lijepo vrijeme već je pogodovalo i izbijanju mladica na drveću, pa će se uklanjanjem starih i odumrlih grana omogućiti mladicama da izbiju i ubrzo zazelene u punom sjaju, a grad će u proljeće dobiti novu, proljetnu sliku.

Već ranije pisali smo kako je došlo do većih zahvata na rezanju starog drveća u ulici Ruđera Boškovića, gdje su uklonjene stare grane koje su se približile stanovima.

Inače, radi se o redovitim sezonskim radovima koje provodi Javno komunalno poduzeće Čapljina.

Također, radi se i na uređenju i obnavljanju zelenih površina, i zasađivanju cvijeća i ostalog ukrasnog bilja širom grada.

Čapljina je oduvijek slovila za jedan od najljepše hortikulturno uređenih gradova u državi, kao i jedan od rijetkih gradova sa toliko zelenih površina, a čini se kako ta titula još zadugo ostaje u ovom gradu.

caportal.net

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>