Obavještavamo Vas da će se nastava u drugom polugodištu školske 2020./2021. godine nastaviti odvijati sukladno predviđenom kalendaru, a mjere koje su propisane naredbama i preporukama Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva, Zavoda za javno zdravstvo FBiH, Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ i Zavoda za javno zdravstvo HNŽ, koje se odnose na način organiziranja nastave i obavljanje nastavnog procesa u školama naše županije bit će i dalje obvezne do 1. veljače 2021. godine.

U cilju zaštite djece, njihovih roditelja i svih sudionika nastavnog procesa, kao i sukladno propisanim mjerama zaštite i prevencije od virusa COVID-19, Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ poziva ravnatelje škola, zaposlenike odgojno-obrazovnih ustanova, i roditelje da u navedenom razdoblju djeluju kao i do sada, odgovorno i adekvatno poštujući predviđene mjere navedenih relevantnih institucija.

Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ u svakodnevnoj komunikaciji s Kriznim stožerom Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ i Zavodom za javno zdravstvo HNŽ prati i analizira epidemiološku situaciju u našoj županiji, tako da smo spremni kod svih promjena adekvatno reagirati na izmjene postojećih mjera odvijanja nastave, prema naredbama i preporukama relevantnih institucija.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>