PONEDJELJAK (02. 08.)

21:00 h Pekarstvo “Metkovka”Auto “Lijanović” Široki Brijeg 5:6

22:00 h JabulaniPogrebno društvo “Dugandžić” (0:1) 2:2 (5:4)

Suci: Šoše i Majić.

Pobjednik malonogometnog turnira Višići 2010. je ekipa Jabulani, koja je imala više sreće u izvođenju kaznenih udaraca od ekipe Pogrebno društvo “Dugandžić”. Strijelci za poraženu momčad u regularnom dijelu utakmice bili su Andrija Repeša i Ivan Pehar, koji je izjednačujući gol postigao u zadnjim sekundama utakmice, dok su za ekipu Jabulani strijelci bili Sandro Salacan i Danijel Ležinić. I ovu utakmicu ekipa Jabulanija imala je svoga novog/starog spasitelja, a to je Drago Bezer koji je obranio kazneni udarac Vedranu Ragužu, nakon čega je Ivica Matić pogodio za konačni kraj. Pobjednički pehar vođi ekipe Jabulani, Velimiru Zvoni, predao je načelnik općine Čapljine, Smiljan Vidić.

Za osvojeno prvo mjesto ekipa Jabulanija dobila je novčanu nagradu od 4500 KM, a također je i nagrada za najboljeg igrača turnira otišla u ovu ekipu. To je, kao i prošle godine bio vratar, ali u ovom slučaju Drago Bezer. Da podsjetimo, prošlogodišnji najbolji igrač bio je vratar ekipe Carpe Diem, Mario Herceg. Ostali igrači, uz Dragu Bezera, koji su sudjelovali u osvajanju malonogometnog turnira Višići 2010. bili su: Andrej Zvono, Ivica Matić, Mate Čamo, Danijel Ležinić, Sandro Salacan, Slaven Vukasović, Danijel Karačić i Velimir Zvono. Ono što je svakako vrijedno spomena je i to da su četiri igrača pobjedničkog sastava igrači HNK Višići (Andrej Zvono, Ivica Matić, Danijel Ležinić i Velimir Zvono), pa se nadamo da će ovakve rezultate ostvarivati i na ´velikom´ nogometu. Ekipa Pogrebno društvo “Dugandžić” osvojila je nagradu u iznosu od 2000 KM, a igrači koji su ostvarili taj rezultat su: Antonio Kuran, Neven Majić, Martino Sprčić, Mario Bukovac, Dragan Vladimir, Tomislav Miletić, Andrija Repeša, Vedran Raguž, Mate Pehar i Ivan Pehar.

Obje ekipe svojom su igrom pokazale da su zasluženo došle do finale ovoga turnira, a također dobru predstavu s puno pogodaka pružile su nam i ekipe koje su igrale za 3. mjesto. Bolji u tome ogledu bili su igrači Auto “Lijanović” Široki Brijeg, dok su se igrači Pekarstva “Metkovka” morali zadovoljiti 4. mjestom i nagradom od 500 KM. Utakmica je završila rezultatom 6:5. Za ekipu Pekarstvo “Metkovka” nastupali su: Jakov Previšić, Andrija Bebić, Marko Medak, Petar Soldo, Andrija Milinković, Duje Medak, Marin Petković, Ivan Bubalo, Nikola Bulum i Josip Galov. Iako za ekipu Auto “Lijanović” (Darko Slišković, Ivan Brkić, Ivan Sesar, Ivan Čužić, Ivan Hrkaći, Elvis Smajić, Jozo Ivanković, Robert Mikulić, Dario Marinović) u utakmici za 3. mjesto nije nastupao Josip Suton, ipak je njegova ekipa uspjela osvojiti to mjesto i nagradu u iznosu od 1000 KM.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>