NAJAVA: “TRADICIONALNI MALONOGOMETNI TURNIR VIŠIĆI 2011.“

Mjesna zajednica Višići u suradnji sa HNK Višići, i ove godine organizira “TRADICIONALNI MALONOGOMETNI TURNIR VIŠIĆI 2011.“ Već tradicionalno jedan od najkvalitetnijih, najbogatijih i najcijenjenijih malonogometnih turnira u Hercegovini i šire, počinje 02. srpnja. Kao i uvijek organizatori su se jako potrudili da bi i ove godine turnir bio što atraktivniji, te se zasluženo mogu pohvaliti najbogatijim nagradnim fondom u široj okolici od čak 10.000 KM.

Naravno osim samog nagradnog fonda za najuspješnije ekipe, za vrijeme trajanja turnira bit će mnoštvo popratnih sadržaja, koje naravno uz dobar nogomet čine ovaj turnir nezamijenjivim.

 

Iako je prošlogodišnji turnir uvelike nadmašio očekivanja organizatora sa 38 prijavljenih ekipa, prema najavama i velikom interesu, za očekivati je da će prošlogodišnji rekord novije povijesti turnira biti i premašen. Cilj organizatora i svih prijatelja ovog turnira jest dostići slavnu povijest od prije 90-ih godina, kada je turnir u Višićima bio najveći i najbolji nadaleko, a nerijetko je sudjelovalo i preko 70 ekipa. Naravno ratni vihor i teška situacija najveći su krivci za sve godine kada se turnir nije održavao, a zasluge organizatora su tim i veće jer su od nule uspjeli povratiti sve ono najbolje što ovaj turnir budi u žiteljima Višića i okolice.

{xtypo_rounded3}

Nagradni fond je ove godine iznimno bogat i iznosi ukupno 10.000 KM:

1.  MJESTO 6 000 KM

2.  MJESTO 2 500 KM

3.  MJESTO 1 000 KM

4. MJESTO     500 KM {/xtypo_rounded3}

Prijave i uplate za turnir bit će omogućene do 30. lipnja 2011. god. Uplata po ekipi iznosi 200 KM, a uplate je moguće izvršiti u:

Caffe bar “Parni Valjak“ Višići

Caffe bar “Fenix“ Višići

Ždrijeb parova održat će se u četvrtak 30. lipnja 2011. u 21:00 h na sportskom centru ispred O.Š. “Lipanjske Zore“ u Višićima, na kojem se ujedno održava i sam turnir.

Sve informacije o turniru možete dobiti na brojeve telefona:

00387(0)63/435-488

00387(0)63/353-667

Natjecateljski sustav turnira bit će REPASAGE.

Organizator je naglasio kako je i ove godine pokrovitelj, ujedno i najzaslužniji za održavanje turnira: Ured načelnika općine Čapljina, dr. Smiljana Vidića. Također portal visici.com želi vas obavijestiti da ove godine spremamo iznimno kvalitetno medijsko praćenje kompletnog turnira, s dnevnim izvještajima, slikama i komentarima najaktualnijih događanja, na obostrano zadovoljstvo.

 

visici.com