HNK “Višići” u suradnji sa Mjesnom zajednicom Višići, i ove godine organiziraju “TRADICIONALNI MALONOGOMETNI TURNIR VIŠIĆI 2013.” Jedan od najkvalitetnijih, najbogatijih i najcjenjenijih malonogometnih turnira u Hercegovini  i šire, počinje 07. srpnja.

Kao i uvijek organizatori su se jako potrudili da bi i ove godine turnir bio što atraktivniji, pa unatoč krizi i teškim vremenima omogućili bogati nagradni fond od 7.000 KM.

Naravno, osim samog nagradnog fonda za najuspješnije ekipe, za vrijeme trajanja turnira bit će mnoštvo popratnih sadržaja i tombole, koje naravno uz dobar nogomet čine ovaj turnir nezamjenjivim.

Cilj organizatora i svih prijatelja ovog turnira jest dostići slavnu povijest od prije 90-ih godina, kada je turnir u Višićima bio najveći i najbolji nadaleko, a nerijetko je sudjelovalo i preko 70 ekipa. Novost ovogodišnjeg turnira jest i usporedno održavanje turnira za mlađe kategorije (2002. godište i mlađi) što će obogatiti ponudu i dati priliku našim mladim zvijezdama u usponu da se iskažu. Uplata je 50 KM, a za najbolje biti će osigurane prigodne nagrade i trofeji.

{xtypo_rounded3}

Nagradni fond je ove godine iznimno bogat i iznosi ukupno 7.000 KM:

1.  MJESTO 4.000 KM

2.  MJESTO 2.000 KM

3.  MJESTO 1 000 KM

{/xtypo_rounded3}

Prijave i uplate za turnir bit će omogućene do 05. srpnja 2013. god. Uplata po ekipi iznosi 200 KM, a uplate je moguće izvršiti u:

Caffe bar “Parni Valjak“ Višići

Caffe bar “Brend“ Višići

Ždrijeb parova održat će se u četvrtak 05. srpnja 2013. u 21:00 h na sportskom centru ispred O.Š. “Lipanjske Zore“ u Višićima, na kojem se ujedno održava i sam turnir.

Sve informacije o turniru možete dobiti na brojeve telefona:

00387(0)63/497-311

00387(0)63/357-357

Natjecateljski sustav turnira bit će REPASAGE.

Organizator je naglasio kako je i ove godine pokrovitelj, ujedno i najzaslužniji za održavanje turnira: Ured načelnika općine Čapljina, dr. Smiljana Vidića.

Također portal visici.com i Radio Čapljina žele vas obavijestiti da ove godine spremamo iznimno kvalitetno medijsko praćenje kompletnog turnira, s dnevnim izvještajima, slikama i komentarima najaktualnijih događanja, na obostrano zadovoljstvo. Redovno pratite Facebook stranice HNK Višići i visici.com te budite u korak s najnovijim vijestima.

visici.com

{jcomments on}

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>