Pozivaju se svi zainteresirani mještani Višića i svi prijatelji kluba HNK Višići da prisustvuju izbornoj skupštini kluba koja će se održati 27. srpnja (petak) 2012. u prostorijama OŠ “Lipanjske zore” Višići s početkom u 21:00 h.

 

Glavna tema skupštine biti će izbor novog vodstva nakon što je dosadašnja uprava podnijela ostavke, te organizacija i normalno funkcioniranje kluba u budućnosti. Ovim putem pozivamo sve mještane da se odazovu pozivu i nazoče skupštini, te svojim prisustvom i idejama doprinesu razvoju i održivosti kluba. Kao što je poznato dosadašnje skupštine je uglavnom karakterizirala slaba posjećenost i opća nezainteresiranost mještana Višića te su se najčešće svodile na par ljudi stoga se nadamo da će ovaj put kada se radi o jako bitnoj temi za naše mjesto zainteresiranost ipak biti znatno veća.

 

visici.com

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>