MZ Višići prvi u skupini B – malonogometni turnir MZ Čapljina 2010.

ČETVRTAK (29. 07.), skupina B

20:30 h MZ Dračevo/SjekoseMZ Čeljevo 3:3

21:30 h MZ VišićiMZ Šuškovo naselje 1:0

Suci: Raguž i Blažević.

U prvoj utakmici skupine B igrao se derbi između mjesnih zajednica Dračevo/Sjekose i Čeljeva. Nakon neodlučenog rezultata uslijedilo je izvođenje kaznenih udaraca, u kojima su uspješniji bili Čeljevčani.

Druga utakmica donijela je i drugu pobjedu ekipi MZ Višići, a strijelac jedinog pogotka bio je Niko Blažević. Pogodak je uslijedio nakon isključenja igrača MZ Šuškovo naselje, Vedrana Rake. Sastav MZ Višići za ovu utakmicu bio je: Toni Malić, Niko Blažević, Nikica Raguž, Darko Ivanković, Mirko Bošković, Đure Raguž, Denis Marić, Goran Bule i Ante Menalo. Voditelj momčadi bio je Pero Bjelica Lastan. Ekipa MZ Višića tijekom utakmice imala je niz odličnih prilika, koje nisu iskorištene. Također treba istaknuti da je i protivnička ekipa imala par dobrih prilika, koje je obranio Toni Malić Lus. Ovom pobjedom naša ekipa zauzela je vodeće mjesto u skupini, a iza nas je ekipa MZ Dračevo/Sjekose sa 5 osvojenih bodova (1 pobjeda i 2 remija). Već u idućem kolu, koje se igra u utorak, sastaju se upravo ove dvije ekipe, a zadnje kolo u skupini također će biti još jedan susjedski derbi, koji se igra protiv MZ Čeljevo.

Igrač utakmice: Toni Malić Lus.

Večeras, petak (30. srpnja), se igraju utakmice iz skupine C, u kojima su ekipe mjesnih zajednica: Šurmanci, Počitelj/Hotanj, Tasovčići, Struge-Gorica i Prćavci/Zvirovići.