Jučer (subota, 03. prosinac) s početkom u 16:00 h malonogometaši ekipe Višići bili su bolji od favorizirane ekipe Klepci/Caffe bar Hennessy Čapljina u prvom kolu ovogodišnjeg Božićnog malonogometnog turnira u Metkoviću, te su tako osigurali plasman u sljedeće kolo. Sva tri pogotka na utakmici djelo su igrača HNK Čapljina.

 

Ekipa Višića odlično je otvorila utakmicu i već u 2. minuti preko Pere Menala je došla u vodstvo. Međutim, njegov suigrač s ´velikog´ nogometa, Damir Obad, izjednačio je rezultat. Kad su već svi pomislili na izvođenje šesteraca, Bošnjak je u zadnjim sekundama utakmice postavio konačni rezultat (2:1) i tako ekipu Klepci/Caffe bar Hennessy gurnuo u repassage.

Za ekipu Višića nastupali su: Ivan Knežević i Eduard Raguž iz Čeljeva, Toni Malić Lus, Niko Blažević i Pero Menalo iz Višića, te Tomislav Bošnjak iz Ljubuškog (natsupa za HNK Čapljina) i Jasmin Bogdanović iz Doboja, inače igrač hrvatskog drugoligaša Croatia Sesvete. Vođa ekipe je Andrej Zvono. U idućem kolu ekipi Višića trebali bi se priključiti Toni Markić iz Mostara (HŠK Zrinjski) i Luka Barbarić iz Čitluka (HNK Čapljina).

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>