MZ: Postavljeno 8 ležećih policajaca

Prije desetak dana u našem selu vodstvo mjesne zajednice je postavilo 8 ležećih policajaca čiji je cilj povećanje sigurnosti na našim ulicama. Dva su postavljena u Misiru, jedan na Kućištima, tri na Skočimu i dva u Močilima.

Svjedoci smo svakodnevnog ”divljanja” po našim ulicma i to ne samo mladih neodgovornih vozača željnih pokazivanja već i onih ”starijih” kojih možda ima čak i više. Nažalost, teško je takve sada učiti odgovornosti i objašnjavati da svojom vožnjom ugrožavaju sve nas, posebno u ulicama gdje je novi asfalt i gdje se neki ponašaju kao na trkaćim stazama.

Jedno od mogućih rješenja je postavljanje ležećih policajaca stoga je MZ prepoznala problem i pristupila nabavci istih. ”Ležeći” su visoki 4 cm a široki 30 cm te se mogu premjestiti ovisno o potrebi. Ukupna vrijednost gumenih ležećih policajaca iznosi 2,464.02 KM a postavljanje su obavili momci iz sela. Iz MZ se zahvaljuju svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovoj akciji.

Nadamo se da će ih ubuduće biti još i više na nekim lokacijama jer to je nažalost trenutno jedini način borbe protiv prebrze vožnje u našem selu.