Jučer (četvrtak, 11. kolovoz) su odigrane prve četvrtfinalne utakmice na malonogometnom turniru MZ Čapljina 2011, a večeras (petak, 12. kolovoz) su na rasporedu preostale dvije u kojima se sastaju: Višići-Dretelj (20:30 h) i Čapljina II.-Zvirovići/Prćavci (21:30 h).

 

Četvrtak (11. kolovoz) – ČETVRTFINALE

Trebižat-Čeljevo 2:2 (nakon penala 5:6)

Gabela polje-Grabovine 8:0

U prvoj utakmici snage su odmjerile ekipe Čeljava i Trebižata. Utakmica je bila čvrsta, a u prvom poluvremenu gotovo da i nije bilo ozbiljnije prijetnje ni za jednoga vratara. Međutim, u drugom dijelu utakmica se otvorila. Iskusni Dario Mustapić pogodio je za vodstvo Čeljeva, ali Danijel Rebac izjednačava. Eduard Raguž pogađa za novo vodstvo Čeljeva, na što je Trebižat uveo golmana-igrača. Gužvu u šestercu Čeljeva najbolje je iskoristio Igor Dragičević, te je rezultatom 2:2 završio regularni dio utakmice. Nakon toga krenulo se s izvođenjem penala. U prvoj seriji od tri šesterca sigurni su bili Danijel Rebac i Zoran Dodig (Trebižat), te Ivan Knežević i Josip Rako (Čeljevo), dok su šesterce promašili Igor Dragičević (Trebižat) i Dario Mustapić (Čeljevo). U kasnijem raspucavanju za Čeljevo oba je puta precizan bio Josip Rako, dok je Igor Dragičević podlegao pritisku publike i promašio. MZ Čeljevo u polufinalu će čekati pobjednika iz susreta Čapljina Ii.-Zvirovići/Prćavci.

Drugi susret obilježen je kratkim prekidom, odnosno kojeg su izazvali navijači i igrači MZ Doljani. Naime, oni su zbog neregularnosti i žalbe MZ Grabovine diskvalificirani iz natjecanja. U znak protesta bacili su dresove u igralište, a za vrijeme utakmice Gabela polje-Grabovine navijali su za Gabelu polje. Ova utakmica lišena je svake neizvjesnosti. Već do kraja prvog poluvremena ekipa MZ Gabela polje vodila je s 4:0 iako je rezultat mogao biti i veći. I u drugom dijelu malonogometaši Gabela polja postigli su 4 pogotka, te tako sigurno prošli u polufinale gdje će za suparnika imati pobjednika iz susreta Višići-Dretelj.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>