LIGA-MZ-14-FINALE-SEMA1Večeras (ponedjeljak, 11. kolovoz) su odigrane prve utakmice četvrtfinala na malonogometnom natjecanju mjesnih zajednica općine Čapljina. U prvoj utakmici sastale su se ekipe Zvirovići/Prćavci i Čapljina II. Utakmicu su bolje otvorili nogometaši iz Zvirovića/Prćavaca koji su imali prednost od 2:0. Međutim, Čapljina II se vraća u igru i dolazi do izjednačenja. Ali to nije dugo trajalo. Odlično izvedenim slobodnim udarcem Mateo Nikše dovodi MZ Zvirovići/Prćavci u vodstvo (3:2). U zadnjim minutama utakmice MZ Čapljina II uvodi golmana-igrača i dolazi do novog izjednačenja (3:3). Nakon toga uslijedilo je izvođenje šesteraca. Tragičar je bio Krunoslav Maslać koji je promašio gol, te je ekipa MZ Zvirovići/Prćavci prva osigurala polufinale, u kojem će čekati boljeg iz susreta Višići-Gabela polje.

Drugu utakmicu odigrali su Čeljevo i Šuškovo naselje. Potonja ekipa došla je u vodstvo iz slobodnog udarca, kojeg je odlično izveo Leon Kozarić. Tu minimalnu prednost Šuškovo naselje držalo je dosta dugo, a onda na scenu stupa Ivan Knežević koji s dva pogotka donosi pobjedu za svoju ekipu. Čeljevo će u polufinalu čekati boljeg iz susreta Bobanovo selo-Gabela.

Sutra (utorak, 12. kolovoz) je slobodan dan na mjesnim zajednica, zbog polufinalnih utakmica na turniru u Višićima, a mjesne zajednice nastavljaju se igrati u srijedu (13. kolovoz) kada se sastaju: Gabela-Bobanovo selo i Višići-Gabela polje.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>