Sinoć (utorak, 17. srpanj) odigrane su još dvije utakmice prvog kola na turniru Mjesnih zajednica općine Čapljina. Sigurnu pobjedu ubilježila je ekipa Čapljina II protiv Opličića, dok su Doljani nakon šesteraca bili bolji od Čapljine I.

U prvoj utakmici između Čapljine II i Opličića, potonja je ekipa došla u vodstvo preko Vedada Turajlića. Međutim, Čapljinci su se konsolidirali na poluvremenu, te su doslovno razbili Opličiće. Za izjednačenje je pogodio Igor Čolić, a utakmicu je sa dva uzastopna gola riješio Kruno Maslać. Potvrdu pobjede donio je fantastičnim lob-udarcem Dino Novaković (4:1).

Druga utakmica između Doljana i Čapljine I započela je minutom šutnje za preminulog Danijela Vekića. Doljani su poveli preko Nedjeljka Bogdana, ali izjednačenje je u zadnjim sekundama prvog dijela osigurao Bruno Papac. Petar Njavro je u drugom poluvremenu doveo svoju ekipu u vodstvo, ali za konačni rezultat u regularnom dijelu pogoio je Filip Barić (2:2). Bolji u izvođenju šesteraca bili su igrači Doljana, a njihov vratar obranio je udarac Karla Tomičića.

Večeras (srijeda, 18. srpanj) igraju:

20:40 h Dretelj-Gnjilišta

21:40 h Višići-Klepci

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>