Na zadnjoj večeri skupne faze malonogometnog turnira MZ Čapljina 2011. odigrane su tri utakmice. Čapljina II. visokom pobjedom nad Dračevom potvrdila je prvo mjesto u skupini B, dok su MZ Zvirovići/Prćavci osvojili drugo mjesto u skupini C pobijedivši MZ Struge/Gorica. U borbenoj i neizjesnoj utakmici Dreteljani su bili bolji od MZ Šuškovo naselje. Večeras su na raposporedu četvrtfinalne utakmice, a sastaju se: Trebižat-Čeljevo (20:00 h) i Gabela polje-Grabovine (21:00 h).

U prvoj utakmici MZ Čapljina II. olako se obračunala s oslabljenom ekipom Dračeva. Konačni rezultat bio je 6:1, a strijelci za Čapljinu II. bili su Luka Putica (3), Domagoj Zubac (2), Mario Čerkez i Igor Čolić. Utješni pogodak za MZ Dračevo postigao je Mišo Maslać.

Druga utakmica bila je prava poslastica za publiku u Višićima. Ekipi MZ Dretelj za prolazak u četvrtfinale bila je potrebna pobjeda, dok je ekipi MZ Šuškovo naselje odgovarao i neodlučen ishod. Mateo Kozarić (MZ Šuškovo naselje) i Slaven Vidić (MZ Dretelj) ´vukli´ su svoje ekipe. Dreteljani su poveli, ali Mateo Kozarić ubrzo je vratio stvari na početak. Međutim, ponovno Dreteljani vode, a ubrzo i povećavaju prednost na 3:1. Ali tada slijedi opuštanje što je kaznio Mateo Kozarić s dva pogotka i ponovno izjednačio rezultat (3:3). Slaven Vidić, svom rivalu Mateu Kozariću koji je postigao hat-trick, uzvratio je uvjerljivo najljepšim pogotkom na turniru, a asistent je bio vratar Franjo Bošković. Nakon toga MZ Šuškovo naselje uvodi golmana-igrača. U kratkom razdoblju Dreteljani su iskoristili bezidejnost protivnika i slavili sa 6.3. Ovom pobjedom MZ Dretelj osigurao je četvrtfinale u kojem ih očekuje ekipa Višića.

U trećoj utakmici MZ Zvirovići/Prćavci počeli su opušteno ili bolje reći neodgovorno. MZ Struge/Gorica povela je preko Bariše Šiljega, te su se nakon toga nogometaši MZ Z&P uozbiljili. Konačni rezultat utakmice bio je 7:2, a strijelci za MZ Z&P bili su: Nikola Brajković, Josip Šimović (3), Mato Brajković, Josip Nikše i Josip Brajković. Drugi pogodak za MZ Struge/Gorica postigao je Nikola Obradović.

U skupini A postignuta su 52, a primljena 63 pogotka, te su dvije utakmice završene neodlučeno. U skupini B postignuto je i primljeno 66 pogodaka, a u ovoj skupini niti jedna utakmica nije završila neodlučeno. U skupini C postignuto je najviše pogodaka (67), dok ih je isto toliko i primljeno, četiri utakmice su završile neodlučenim ishodom, dok jedna nije odigrana (MZ Struge/Gorica nisu došle). U Skupni D postignuto je 60, a primljeno 70 pogodaka, te je su dvije utakmice završile neodlučeno.

Prvoplasirane ekipe su: Trebižat, Čapljina II., Višići i Gabela polje, dok su drugoplasirane: Grabovine, Dretelj, Zvirovići/Prćavci i Čeljevo.

Četvrtfinalni parovi

Trebižat (A1)-Čeljevo (D2)

Gabela polje (D1)-Grabovine (A2)

Čapljina II. (B1)-Zvirovići/Prćavci (C2)

Višići (C1)-Dretelj (B2)

Pobjednik susreta A1-D2 ide na pobjednika B1-C2, a pobjednik A2-D1 na pobjednika C1-B2.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>