Sinoć (31. srpanj) su odigrane dvije utakmice lige MZ Čapljina 2011., dok je utakmica između MZ Gabela-MZ Čapljina I odgođena. Uvjerljive pobjede ostvarile su MZ Gabela polje protiv MZ Tasovčići, te MZ Zvirovići/Prćavci protiv MZ Domanovići. Večeras (ponedjelja, 01. kolovoz) igraju: Dračevo-Šuškovo Selo (20:00 h), Doljani-Počitelj/Hotanj (21:00 h) i Grabovine-Bobanovo Selo (22:00 h).

 

Nedjelja (31. srpanj)

MZ Gabela polje-MZ Tasovčići 8:2

MZ Zvirovići/Prćavci-MZ Domanovići 7:1

 

MZ Gabela polje deklasirala je momčad MZ Tasovčići rezultatom 8:2. Pogotcima Ive Pehara i Kristijana Radoša Gabela polje ostvaruje blagu prednost, ali Ivan Babić-Lucić smanjuje rezultat. Mate Paponja pogađa za 3:1, te se s tim rezultatom odlazi na poluvrijeme. U drugom dijelu Ivo Pehar postiže četvrti, odnosno svoj treći pogodak na utakmici za MZ Gabela polje, a u strijelce su se još upisali Mario Pehar, Slaven Krnjić (2) i Ivica Radoš. Za MZ Tasovčići pogodak je postigao Vinko Bošanjak. Također treba reći da su MZ Tasovčići u ovoj utakmici bili oslabljeni neigranjem nekoliceine igrača, te su na rezervnoj klupi imali samo dva igrača, što ne umanjuje sigurnu i uvjerljivu pobjedu nogometaša iz Gabela polja.

I u drugoj utakmici gledatelji u Višićima mogli su svjedočiti nadmoći ekipe MZ Zvirovići/Prćavci nad MZ Domanovići. Krajnji rezultat utamice bio je 7:1 za MZ Zvirovići/Prćavci, koji su ušli malo neozbiljno u susret. Međutim, njihovi protivnici nisu to iskoristili, iako su imali par prilika u prvom poluvremenu. Nikola Brajković ponovno je bio najbolji pojedinac u momčadi MZ Zvirovići/Prćavci, a ovoga je puta postigao hat-trick. Mladi Mateo Nikše pridodao je još dva pogotka, dok su po jedan postigli Ante Bule i Josip Brajković. Utješni pogodak za MZ Domanovići postigao je Marsel Mace.

Što se tiče skupine u kojoj se nalazi MZ Višići ona izgleda ovako:


1. Višići                            2          2         0       0       10:3     6

2. Zvirovići/Prćavci*        2         1         1       0        8:2      4

3. Opličići                        1          0         1       0        1:1      1

4. Struge/Gorica              1         0         0       1        1:5      0

5. Domanovići                 2          0         0      2         3:12    0

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>