Večeras (petak, 05. kolovoz) je odigrana tek jedna utakmica na malonogometnom turniru MZ Čapljina 2011., sutra (subota, 06. kolovoz) je slobodan dan, a natjecanje se nastavlja u nedjelju (07. kolovoz) utakmicama: Gabela-Dračevo (20:00 h), Dretelj-Čapljina II. (21:00 h) i Trebižat-Grabovine (22:00 h).

 

Petak (05. kolovoz)

Čapljina I.-Klepci 4:3

Utakmica između MZ Opličići i MZ Struge/Gorica nije odigrana jer igrači MZ Struge/Gorica nisu došli na utakmicu, pa je ista registrirana rezultatom 5:0 u korist MZ Opličići.

U drugoj utakmici MZ Čapljina I. trebala je pobjedu kako bi bila jedan od kandidata za prolazak u četvrtfinale, dok je na drugoj strani MZ Klepci igrala bez ikakvog imperativa. Prvo poluvrijeme na njihovom golu branio je Ante Galić, jedan od ponajboljih malonogometaša čapljinske općine, a u drugom dijelu na golu ga je zamijenio njegov brat.

Čapljina I. povela je s 2:0, te je kontrolirala igru u prvom dijelu. Međutim, u drugom dijelu ulaskom Ante Galića u igru MZ Klepci stižu prednost Čapljinaca. Pred kraj susreta rezultat je bio 3:3, a pogodak odluke i vjeru u prolazak svoje momčadi u daljnje natjecanje osigurao je Denis Proleta.

Treća utakmica, koju su trebali odigrati MZ Višići-MZ Zvirovići/Prćavci odgođena je za srijedu (10. kolovoz).

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>