UTORAK (20. 07.) – skupina B

MZ Dračevo-SjekoseMZ Šuškovo Naselje (0:0)    2:0

MZ VišićiMZ Gabela Polje (1:1)   2:1

Suci: Proleta i Blažević.

Pošto nemamo službene zapisnike s utakmica mjesnih zajednica, sve informacije koje dobivate bit će neslužbene i nepotpune.  U prvoj sinoćnoj utakmici skupine B, ekipa MZ Dračevo-Sjekose pogodcima  Nikole Matića i Velimira Cvitanovića drugom poluvremenu pobijedila je MZ Šuškovo Naselje. Za ekipu MZ Dračevo-Sjekose između ostalih nastupali su: Krešimir Žilić, Ilijan Rajič, Dario Raič, Jozo Jurica, Vjekoslav Sušić.

U drugoj utakmici (21:30 h) suparnik naše mjesne zajednice bila je Gabela Polje. Za MZ Višići nastupali su: Toni Malić (Lus), Đure Raguž, Nikica Raguž (Weah), Bojan Raguž, Andrej Zvono, Ante Menalo (Tuta), Darko Ivanković (Bjelo), Mirko Bošković, Niko Blažević i Denis Marić. Vođe momčadi bili su Darko Prkačin i Julio Dugandžić. Ova prva utakmica u skupini pamtit će se samo po pobjedi i 3 boda, dok je igra bila loša, da ne kažem katastrofalna. Prvo poluvrijeme, koje je završilo rezultatom 1:1, otvorili smo loše, jer se ušlo u utakmicu s mislima ´lako ćemo´. Također treba naglasiti da je i golman MZ Gabela Polje u prvom poluvremenu obranio par ´zicera´, što je utakmicu činilo neizvjesnijom. Međutim, put do njegove mreže, na asistenciju Mirka Boškovića, pronašao je Nikica Raguž (Weah), koji je bio najbolji igrač utakmice. Britak u obrani, učinkovit u napadu, Weah je´nosio´ ekipu MZ Višići u ovoj utakmici, a nadamo se da će ovako nastaviti i u slijedećim nastupima. Od dva njegova udarca jedan je završio gdje i treba, u golu, dok je drugim pogodio vanjski dio stative. Manjak poštovanja prema protivničkoj ekipi, koja je za ovu utakmicu prijavila svega 6 igrača, mogli smo skupo platiti. Međutim, u drugom poluvremenu uspjeli smo se malo konsolidirati i doći do prednosti. I ovaj put asistent je bio Mirko Bošković, a pogodak je postigao Ante Menalo (Tuta).

Igrač utakmice: Weah.

Večeras (21. 07.) se sastaju ekipe mjesnih zajednica iz skupine C:

20:30 h MZ ŠurmanciMZ Počitelj-Hotanj

21:30 h MZ TasovčićiMZ Prćavci-Zvirovići

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>