UTORAK (03. 08.), skupina B

21:00 h MZ Gabela polje – MZ Čeljevo       6:2

22:00 h MZ VišićiMZ Dračevo/Sjekose 5:0

Suci: Proleta i Raguž.

MZ Čeljevo porazom od MZ Gabela polje izgubilo je svaku nadu u prolazak u četvrtfinalne utakmice, dok ekipa MZ Gabela polje odlučujući susret igra u nedjelju protiv MZ Šuškovo naselje. Pobjednici te utakmice idu u daljnje natjecanje, a ukoliko utakmica završi neodlučenim rezultatom u četvrt-finale će se plasirati MZ Dračevo/Sjekose.

MZ Višići pobjednom nad MZ Dračevo/Sjekose i teoretski su osigurali nastup u četvrtfinalu, a zadnja utakmica igra se protiv MZ Čeljevo u nedjelju. Iako ova utakmica ne odlučuje o prolasku jedne ili druge ekipe, gledatelji bi mogli uživati u lokalnom derbiju, kojeg između ova dva sela nije bilo odavno. Igrač utakmice bio je Ante Menalo, koji je postigao 2 ili 3 gola. Međutim, utakmicu je obilježila ozljeda Darke Ivankovića Bjele, koji je nakon nespretnog pada ozlijedio rame. Damir Obada ga je hitno prevezao do Poliklinke´Kod Rare´ u Kominu, koji je upoznat s povijesti ove njegove ozljede. Nadamo se da nije riječ o težoj ozljedi i da će već u nedjelju Darko nastupati za svoje selo.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>