Ponedjeljak, 16. 08.

21:00 h MZ VišićiMZ Trebižat 2:2    (5:4)

Suci: Proleta i Raguž.

22:00 h MZ Čapljina 2MZ Gabela polje  3:3   (8:7)

Suci: Blažević i Raguž.

MZ Višići osvojili su 3. mjesto na malonogometnom turniru mjesnih zajednica općine Čapljina 2010., iako se stječe dojam da su mogli ostvariti i bolji rezultat. Iako su kontrolirali većinu utakmice i stvarali dobre šanse, utakmica je ipak završila neodlučenim rezultatom. Igrač utakmice svakako je Toni Malić Lus, koji je u regularnom dijelu obranio kazneni udarac i par dobrih šansi, a također je i u raspucavanju ´šesteraca´ uspio obraniti jedan od tri udarca Trebižećana. Strijelci za našu ekipu bili su Ante Menalo i Andrej Zvono, koji je pogodio odlučujući šesterac. Igrači koji su sudjelovali u ovogodišnjem natjecanju MZ Čapljina 2010. za naše selo bili su: Toni Malić Lus, Niko Blažević, Nikica Raguž Weah, Đure Raguž, Bojan Raguž, Adrijan Matić, Mirko Bošković, Andrej Zvono, Denis Marić, Goran Bule, Ante Menalo i Marko Dodig. Ovim osvojenim 3. mjestom mladi višićki malonogometaši osigurali su novčanu nagradu od 2000 KM, koja će se uplatiti na žiro-račun mjesne zajednice.

I finalna utakmica završila je neodlučenim rezultatom (3:3), kao i prva serija ´šesteraca´ (tri pucača). U daljnjem raspucavanju za Gabelu polje pucao je Paponja, dok je za Čapljinu 2 prvo pucao Pavo Katičić, a zatim Goran Suton. Katičić je zbog male nesigurnosti u sebe, izvođenje odlučujućeg šeseterca  (Paponja pogodio stativu) prepustio Sutonu, koji je neobranjivim šutom pod gredu donio pobjedu svojoj momčadi. Tako je MZ Gabela polje, koja je u regularnom dijelu bila bolja (vodila 3:1), izgubila ovo finale. Odluka je pala nakon uvođenja golmana-igrača, a izjednačujući gol postigao je Luka Putica. Za ovojeno drugo mjesto MZ Gabela polje dobila je nagradu od 3000 KM, dok je ekipa MZ Čapljina 2 osvojila glavnu nagradu u iznosu od 5000 KM i odlazak na Ligu Hercegovine, gdje će prvu utakmicu igrati protiv Kočerina, koji je osvojio MZ Široki Brijeg 2010.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>