Sinoć (petak, 02. kolovoz) su odigrane dvije polufinalne utakmice iz dječjeg dijela turnira, te jedna utakmica polufinala seniora. Posljednja utakmica prekinuta je u 15. minuti zbog nevremena, a završit će se večeras (subota, 03. kolovoz, 20:00 h).

U finale dječjeg turnira plasirale su se ekipe ŠN Limači i NK Dubrave Inter Campus. ŠN Limači bili su bolji od HNK Čapljina rezultatom 4:0, a NK Dubrave Inter Campus pobijedile su ONK Metković s 3.1.

Prva polufinalna utakmica seniora donijela je izuzetno borbenu i zanimljivu utakmicu, a više sreće nakon raspucavanja šestaraca imala je ekipa Dalmate. Regularni dio završio je rezultatom 1:1. U raspucavanju šesteraca gledatelji su mogli vidjeti pravu dramu i neizvjesnost kakva sigurno nije viđena odavno. Vratari su bili na visini zadatka, te su obranili nekoliko udaraca, a konačni rezultat zaustavio se na 8:7 za Dalmatu, dok će Caffe bar Label/Caffe bar Pink igrati u utakmici za 3. mjesto.

U drugoj polufinalnoj utakmici Autoškola Interval povela je preko Marka Livaje, a nakon par minuta Nedo Vlahović pogađa za izjednačenje. Međutim, zbog nevremena je utakmica prekinuta u 15. minuti te će se ista odigrati večeras u 20:00 h.

Izvlačenje nagrada za tombole koje su prodane sinoć, a turnir je prekinut radi kiše, biti će održano danas (subota) poslije nastavka utakmice Caffe bar Hangover – A.Š. Interval koja je na rasporedu u 20:00 sati! Dakle izvlačenje će biti oko 20:30 sati, pa svi koji su kupili večeras tombole sutra na turnir!

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>