MNT Višići: Poznati finalisti dječjeg turnira, druga polufinalna utakmica seniora prekinuta zbog nevremena

Sinoć (petak, 02. kolovoz) su odigrane dvije polufinalne utakmice iz dječjeg dijela turnira, te jedna utakmica polufinala seniora. Posljednja utakmica prekinuta je u 15. minuti zbog nevremena, a završit će se večeras (subota, 03. kolovoz, 20:00 h).

U finale dječjeg turnira plasirale su se ekipe ŠN Limači i NK Dubrave Inter Campus. ŠN Limači bili su bolji od HNK Čapljina rezultatom 4:0, a NK Dubrave Inter Campus pobijedile su ONK Metković s 3.1.

Prva polufinalna utakmica seniora donijela je izuzetno borbenu i zanimljivu utakmicu, a više sreće nakon raspucavanja šestaraca imala je ekipa Dalmate. Regularni dio završio je rezultatom 1:1. U raspucavanju šesteraca gledatelji su mogli vidjeti pravu dramu i neizvjesnost kakva sigurno nije viđena odavno. Vratari su bili na visini zadatka, te su obranili nekoliko udaraca, a konačni rezultat zaustavio se na 8:7 za Dalmatu, dok će Caffe bar Label/Caffe bar Pink igrati u utakmici za 3. mjesto.

U drugoj polufinalnoj utakmici Autoškola Interval povela je preko Marka Livaje, a nakon par minuta Nedo Vlahović pogađa za izjednačenje. Međutim, zbog nevremena je utakmica prekinuta u 15. minuti te će se ista odigrati večeras u 20:00 h.

Izvlačenje nagrada za tombole koje su prodane sinoć, a turnir je prekinut radi kiše, biti će održano danas (subota) poslije nastavka utakmice Caffe bar Hangover – A.Š. Interval koja je na rasporedu u 20:00 sati! Dakle izvlačenje će biti oko 20:30 sati, pa svi koji su kupili večeras tombole sutra na turnir!