Večeras (petak, 19. srpanj) je odigrana samo jedna utakmica, dok druge utakmice nije bilo zbog nedolaska ekipe Dar Mar. Prema tome, ekipe Volarević promet prošla je u daljnje natjecanje. Sutra (subota, 20. srpanj) je slobodan dan, a turnir se nastavlja u nedjelju.

Međutim, jedina utakmica večeri donijela je puno uzbudljivosti i preokreta, a konačni pobjednik dobiven je nakon raspucavanja šesteraca.

Ekipa Doljana povela je preko Mihaela Njavre, a na 1:1 poravnao je Robert Prusina. Ponovno Mihael Njavro pogađa za vodstvo Doljana, a ubrzo nakon toga postiže i svoj treći pogodak. Nakon njega u strijelce za Doljane upisao se Petar Njavro (4:1). Robert Ševo iz ekipe Grijači klupe smanjuje na 4:2, da bi ubrzo Mihael Njavro pogodio za vraćanje na tri razlike (5:2). Ekipa Grijači klupe uspjela je do kraja prvog poluvremena smanjiti na 5:3, a strijelac je bio Robert Ševo. U drugom dijelu igrač Doljana Smiljan Kolovrat dobio je izravni crveni karton nakon prigovora sucu, što su iskoristili igrači Grijači klupe i preko Nikole Pehara i Ronalda Koraća (2) došli u prednost od 6:5. U zadnjim minutama Mateo Pažin pogodio je za 6:6, što je bio konačni rezultat utakmice.

Nakon regularnog dijela uslijedilo je raspucavanje šesteraca. Udarce Petra Njavre i Ivana Šutala obranio je vratar ekipe Grijači klupe, a jedini sigurni izvođač za Doljane bio je Mihael Njavro. Za Grijače klupe pogodili su Franjo Ivanković i Robert Prusina. Konačni rezultat nakon raspucavanja šesteraca bio je 8:7 za Grijače klupe.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>