U četvrtoj večeri (srijeda, 17. srpanj) gledatelji su mogli vidjeti 19 pogodaka u dvije utakmice, a prolaz dalje osigurali su Caffe bar Label/Caffe bar Pink i Autoškola “Interval”.

Caffe bar Label/Caffe bar Pink preko Matea Kozarića i Matka Krilića poveli su 2:0, a Ante Odak (Caffe bar Maestro) je smanjio rezultat na 2:1. Do kraja prvog dijela za Caffe bar Label/Caffe bar Pink pogađali su Matko Krilić, Luka Putica i Leon Kozarić, a za Caffe bar Maestro u strijelce se upisao Silvio Dujmović. Prvo poluvrijeme završeno je rezultatom 5:2 za Caffe bar Label/Caffe bar Pink, a u drugom poluvremenu Antonio Milićević smanjio je rezultat na 5:3, da bi Vice Božić i Leon Kozarić postigli pogotke za konačnih 7:3.

U drugoj utakmici Autoškola “Interval” lagano je došla do prednosti od 3:0, a strijelci su bili Dražen Marić, Mladen Raguž (2). Mihael Dragičević postigao je pogodak za MZ Višići, te se rezultatom 3:1 otišlo na odmor. U drugom dijelu Dražen Marić i Siniša Đurasović povećavaju rezultat na 5:1, da bi Petar Kuridža pogodio za 5:2. Marko Raguž postigao je posljednji pogodak svoje ekipe (Autoškola “Interval”), a Mateo Obradović pogodio je za konačnih 6:3.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>