Mišo Kovač: Tko je ta Lady Gi, Ga?

Mišo Kovač smatra kako u Hrvatskoj ima previše pjevača te kako se danas, očito, svatko može baviti glazbom. “U Hrvatskoj nitko ne radi, svi pjevaju”, rekao je Mišo u InMagazinu bacajući statističke podatke o broju registriranih glazbenika u zemlji.

Legenda zabavne glazbe smatra kako je narodu već puna kapa lažnih glazbenih zvijezda, a čini se kako mu je posebno mrska svjetski superpopularna Lady Gaga. “Tko je ta Lady Gi, Ga, Gaga, što je ona, što pjeva? Ma ona sa samo našminka, to je varijete”, kaže pjevač.

Mišo je početkom mjeseca objavio novi album “Ne tražim istinu”. Na njemu je i duet s kćeri Ivanom koji u pjevaču izaziva duboke emocije te se Mišo čak i rasplakao kada ga je snimao, a kćerinu glazbenu karijeru potpuno podržava. Ivana više nije pjevačica u Magazinu već se baca u samostalne vode pa će se tako broj registriranih pjevača u Hrvatskoj, koji Mišu toliko muči, povećati za još jedan par glasnica.

Pjevač je odgovorio i na poziv Olivera Mandića koji je prošloga tjedna Miši poručio: “Ti kad bi došao u Beograd, trideset dana bi Sava Centar bio rasprodan. Ti si Frank Sinatra. Ti si čudo! Hvala ti za ono iz ’79. godine. Žao mi je zbog svega što ti se dogodilo u životu. Sad ću malo da se i rasplačem, ali da tebe nema, ja ne bih imao muda”. Mišo je na to rekao: “Nisam gledao, na interesira me Mandić, može on plakati, može se ubiti, svejedno”, prenosi index.hr.

Prisjetimo se i Mišinog gostovanja u Nedjeljom u 2 kada je komentirao neke hrvatske pjevače: Olivera, Severinu i Gibonni-ja….

http://www.youtube.com/watch?v=1BYsmhP1CME

J.C.