Dvorana u Čitluku, skupina D

Dračevo – Čerin    5:3

Dračevo – Čitluk    3:3

U današnjim (subota, 13. listopada) utakmicama u čitlučkoj dvorani malonogometaši župe Dračevo (Toni Malić Lus, Nikica Raguž Weah, Mile Limov, Denis Marić, Goran Bule Kuli, Dario Ivanković, Ante Menalo i Niko Blažević) osvojili su prvo mjesto u skupini D. Iz ove skupine najvjerojatnije ispada župa Polog, dok će uz Dračevo u daljenj natjecanja ići još i župe Čerin, Čitluk i Čapljina.

U prvoj utakmici naši malonogometaši pobijedili su župu Čerin rezultatom 5.3, a strijelci su bili Ante Menalo, Mile Limov (2 gola) i Nikica Raguž (2 gola). Druga utakmica igrana je protiv malonogometaša iz župe Čitluk, a krajnji rezultat bio je 3:3. Golove za župu Dračevo dali su Niko Blažević i Ante Menalo (2 gola).

Od 4 odigrane utakmice u skupini D župa Dračevo (10 bodova) pobijedila je u 3 (Čerin, Polog i Čapljina), te remizirala s Čitlukom. Ukupno su dali 18, a primili 9 golova. Najbolji strijelac je Ante Menalo s 5 postignutih golova, zatim Niko Blažević s 3 gola, dok su Nikica Raguž, Pero Menalo, Bojan Raguž, Mile Limov i Đure Raguž postigli po 2 pogotka.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>