Danas (05. veljače) s početkom u 11:30 h kadeti (1994. i 1995. god.) HŠK Zrinjski, HNK Brotnjo i  NK Neretva iz Metkovića odigrali su utakmice u skupini B na međunarodnom turniru kadeta 2011. god. koji organizira HNK Čapljina. Pobjednik ove skupine je čitlučko Brotnjo, drugi su nogometaši Zrinjskog, dok su trećeplasirani Metkovčani. Na Bjelavama (skupina A) najbolji su bili kadeti Hajduka, zatim Čapljine, te iz Ljubuškog (Bigeste). Suci: Krešić, Raguž, Prce, Karačić.

U prvoj utakmici snage su odmjerili kadeti Zrinjskog i Neretve, a tijekom prvog poluvremena mreže i jedne i druge ekipe ostale su ´netaknute´. Međutim, u drugom poluvremenu kadete iz Metkovića sustigao je umor, te su tako nogometaši Zrinjskog došli u prednost, a utakmica je završena rezultatom 3:0.

Odmah poslije ove utakmice kadeti Zrinjskog igrali su protiv svojih vršnjaka iz Čitluka. I u ovoj utakmici prvo poluvrijeme je završeno bez pogodaka, a jedini pogodak na utakmici postignut je iz slobodnog udarca od strane kadeta iz Čitluka.

Treća utakmica nije bila revijalna, jer je i ona imala rezultatsku važnost. Naime, nijedna ekipa nije osigurala prolaz u sutrašnje finale, odnosno borbu za 3. mjesto. Pošto je kadetima iz Čitluka bio dovoljan i neodlučen ishod, oni su se odlučili na ´bunker´. U zadnjoj minuti utakmice kadeti Neretve imali su odličnu priliku za pogodak, ali su je propustili, te su tako kadeti Brotnja i Zrinjskog prošli dalje.

Rezultati skupine A igrane na Bjelavama (Čapljina):

NK Hajduk – HNK Čapljina   3:0

NK Hajduk – HNK Bigeste Ljubuški   2:0

HNK Čapljina – HNK Bigeste Ljubuški   2:0

Rezultati skupine B igrane na Čaerima (Višići)

HŠK Zrinjski – NK Neretva Metković   3:0

HŠK Zrinjski – HNK Brotnjo Čitluk  0:1

HNK Brotnjo Čitluk – NK Neretva Metković  0:0

Sutra (06. veljače) na stadionu Bjelave u Čapljini za 3. mjesto igrat će ekipe HNK Čapljina i HŠK Zrinjski (11:00 h), dok će se u finalu (13:30 h) sastati NK Hajduk i HNK Brotnjo. Nakon finala dodijelit će se pehari za najbolju momčad, strijelca, vratara, igrača, te zahvalnice sudionicima turnira.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>