Momčad Međugorje (Čitluk) pobjednik je malonogometne Lige Hercegovine. U finalnom susretu odigranom na igralištu u Stocu, Međugorje je sa uvjerljivih 6:2 porazilo ekipu Meljakuša (Posušje). Strijelci za pobjedničku momčad bili su Ante Čilić (3), Stanislav Vasilj (2) i Tomislav Pavlović, dok je oba pogodka za Meljakušu postigao Dario Penava.

 

U susretu za treće mjesto ekipe Grude Centar je s 8:3 pobijedila Ljuti Dolac. Za Grude Centar četiri pogotka postigao je Dario Alpeza, dva puta je mrežu protivnika zatresao Željko Galić, a u listu strijelaca su se upisali i Boris Miloš i Ivan Šimić. Danijel Damjanović postigao je sva tri pogodka za Ljuti Dolac.

Po završetku finalne utakmice dodijeljene su nagrade najboljim ekipama i igračima. Nagrade je najboljim pojedincima uručio ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi u Vladi HNŽ Mladen Bošković. Najboljim strijelcem proglašen je Dario Penava iz ekipe ”Meljakuša” (Posušje), titulu najboljeg vratara ponio je Anđelo Vasilj iz ekipe ”Međugorje” (Čitluk), dok je najbolji igrač turnira Matej Čilić, također iz ekipe ”Međugorje” (Čitluk).

Ekipa ”Grude Centar” (Grude) osvojila je treće mjesto na ovogodišnjem turniru, a medalje i pehar uručio im je načelnik općine Posušje Petar Polić.

Drugo mjesto pripalo je ekipi ”Meljakuša” (Posušje), čiji su igrači pehar i medalje dobili iz ruku načelnika općine Čitluk Ive Jerkića.

Pobjedniku Malonogometne lige Hercegovine, ekipi ”Međugorje” (Čitluk) pehar i medalje za prvo mjesto uručio je predsjednik Vlade HNŽ Denis Lasić, dok je pehar Večernjeg lista uručila novinarka Marija Medić.

 

 

pogled.ba

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>