Od 2010. godine, kada je ideja postala stvarnost, pa do danas portal visici.com je medij koji kroz svoju dugogodišnju tradiciju nastoji da informira i zabavi građane našeg područja kao i širu internet zajednicu. Cilj nam je da za mnoge ljude ova stranica bude dio svakodnevnog života, osnovni izvor informacija, način komunikacije i druženja, izvor zabave i edukacije.

Novim redizajnom portal smo u potpunosti prilagodili potrebama naših korisnika – tako da je visici.com danas portal koji osigurava više sadržaja, brže informacije, bolje korisničko iskustvo…

Portal visici.com nema stalni izvor financiranja. Stranica je sve ove godine preživjela zahvaljujući naporima naših urednika i pokretača ovog projekta.

Reklamirajte se na portalu visici.com! Pružamo punu tehničku podršku, od ideje i realizacije efektivne promotivne kampanje, objave sponzoriranih članaka, te izrade banera i postavljanja istih na naše stranice.

P.S.
Ako ste velikodušni ili slučajno u posjedu viška novca pa nas bezuvjetno želite špricati nekakvim financijskim injekcijama također nam se javite. Primamo donacije i putem PayPala. 🙂

    [recaptcha]