Marić za svoj 21. rođendan ponovno strijelac na treningu!

 

Sa dobrim igrama na treninzima i ovaj tjedan nastavio je mladi ali iskusni Denis Marić, te povodom njegovog 21. rođendana odlučili smo mu posvetiti par redaka, a uspjeli smo dobiti i par komentara o velikoj nadi višićkog nogometa.

Imamo i ekskluzivnu informaciju da je Barcelonin skaut prošli tjedan pratio dvojac iz Višića, Marića i prema svim nagađanjima Krvavca. Višiće je napustio zadovoljan, ali ne zbog onoga što je vidio, nego zbog činjenice da mu nitko nije skinuo spojler i znak s novog Mercedesa.

 

 

 

Prvog smo za komentar upitali iskusnog vratara Višića Jurkovića koji je kratko komentirao: „Pa da, Marić je definitivno talent, baš neki dan mi je zabio na treningu.“  Nismo uspjeli dokučiti da li se to zbilo na terenu ili kasnije pod tuševima.

Upitan za trenutnu formu Jurković nam je odgovorio: „Pa evo otkako sam dobio nove rukavice još nisam primio gol, to je bilo jučer, a u nedjelju nam je prva utakmica.“

Slijedeći komentar dobili smo od trenera Višića, pitali smo ga zašto Marić nije dobio minutažu u utakmici protiv Rame, a u utakmici protiv Tomislava zamijenjen je već u 25. minuti. Napomenuo je da je klupa Višića jedna od najmlađih u ligi, zbog čega je Marićevo iskustvo bilo od presudnog značaja u praćenju utakmice.

„Pa gledajte, Marić iza sebe ima nebrojeno važnih utakmica, tako da je bez većih problema uspio suigračima na klupi objasniti situaciju na terenu.“ – rekao je trener Višića te nadodao: „Protiv Tomislava sam vidio da igrači na klupi ne ne razumiju sva događanja na utakmici, stoga sam morao ranije reagirati i vratiti Marića. Tada se situacija popravila, Marić je bio pravi vođa na klupi, u svakom trenutku svi suigrači su gledali u njega dok im je objašnjavao zašto igrači Tomislava prolaze naše igrače i lakoćom zabijaju.“

Eto, Mariću stoga ne preostaje ništa drugo nego nastaviti zabijati na treninzima, gdje je sa 27 golova vodeći na top-listi europskih trening golgetera, jedini ozbiljni pratitelj mu je Fernando Torres koji nastupa za londonski Chelsea sa 25 pogodaka, ali i sa pet treninga više.

I za kraj, želimo Mariću sretan rođendan i mnogo golova na i van terena. 🙂