Tradicija višićkog malonogometnog turnira se nastavlja i ove godine, HNK Višići uz podršku Mjesne zajednice Višići organizira ‘Tradicionalni malonogometni turnir Višići 2015’.

Od nedjelje, 26. srpnja 2015., oči svih istinskih ljubitelja (malo)nogometnih zbivanja biti će uprte prema Višićima, točnije, prema igralištu O.Š. ‘Lipanjske zore’ Višići gdje će se održavati Tradicionalni malonogometni turnir ‘Višići 2015’.

Nastupiti će tri kategorije, uz standardne seniore i limače (2004. godište i mlađi), ove godine po prvi puta biti će organiziran i veteranski turnir za sve koji imaju 33 godine i više! Kotizacija za seniore iznosi 100,00 KM, dok su uplate za limače i veterane po 50 KM. Za najbolje su osigurani pehari i bogate nagrade!

Prijave traju do 24.07.2015. u 20:00 h kada je i izvlačenje parova. Prijave se zaprimaju na brojeve telefona 063/746-269 i 063/388-734, te u caffe baru ‘Parni Valjak’, caffe baru ‘Brend’, caffe baru ‘Fenix’ i caffe baru ‘Classic’. (U prijavama obavezno navesti ‘ime ekipe‘, ‘voditelja ekipe‘ i ‘broj za kontakt‘ te za koji se turnir prijavljuje ekipa.)

I ove godine vas uz nogometne majstorije očekuje animacijski program i ugostiteljska ponuda. Pokrovitelj turnira je Ured načelnika Općine Čapljina, dr. Smiljan Vidić.

Svakodnevne izvještaje i rezultate moći ćete kao i uvijek pratiti na portalu visici.com i Facebook stranici HNK Višići.

Od nedjelje, 26. srpnja 2015., oči svih istinskih ljubitelja (malo)nogometnih zbivanja biti će uprte prema Višićima, toč…

Posted by HNK Višići on 11. srpanj 2015

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>