Pobjede u repassageu na Malonogometnom turniru Višići 2012. izborile su ekipe MNK Crni put, Caffe bar “Fontana” & Zvirovići/Prćavci, MNK Killersy & Iskopi “Boras, te Elting. Još nam preostaju sutrašnje (ponedjeljak, 16. srpanj) utakmice u kojima se sastaju: Jaz Struge protiv MNK Vid & Caffe bar “Polo”, te MNK Višići protiv Caffe bar “C2” Bijakovići.

MNK Crni put lako je savladao ekipu The Game Club/STR Mimi. Krajnji rezultat utakmice bio je 12:1. Tri gola postigao je Dragan Brečić, Josip Šiljeg i Vedran Raguž, dok su po jedan pogodak postigli Ante Batinović, Marko Alimić i Zvonimir Dragović. Počasni pogodak za ekipu The Game Club/STR Mimi postigao je Josip Perić.

I u drugoj utakmici iste večeri (petak, 13. srpanj) Caffe bar “Fontana” & Zvirovići/Prćavci lako su dobili ekipu “Polet” Dračevo. Krajnji rezultat bio je 8:1. Caffe bar “Fontana” & Zvirovirići/Prćavci došli su u vodstvo preko Borisa Pehara, te se s tim rezultatom otišlo na odmor. Ali Ante Pažin početkom drugog dijela vraća stvari na početak. Međutim, to je bilo sve od ekipe “Polet” iz Dračeva. U nastavku je Boris Pehar pogađao mrežu protivničkog vratara još tri puta, dok je Josip Brajković postigao dva pogotka, a Tiho Bule i Tomo Pavlović po jedan pogodak. Utakmicu su obilježila i dva crvena kartona, koja su dobili igrači Jozo Jurica (“Polet” Dračevo) i Stjepan Filipović.

U večerašnjim utakmicama sastale su se ekipe Elting i Caffe bar “Classic”. Ekipa Eltinga već je u prvom poluvremenu riješila utakmica. Na poluvrijeme se otišlo s rezlultatom 5:1, koji se nije mijenjao u drugom dijelu. Pogotke za Elting postigli su Ivan Marković (3), Josip Pehar (1) i Ivan Knežević (1). Počasni pogodak za Caffe bar “Classic” postigao je Goran Vuglovečki.

U drugoj utakmici MNK Killersy & Iskopi “Boras” tijesno su pobijedili ekipu MZ Dretelj. Krajnji rezultat bio je 3:2. U vodstvo su došli MNK Killersy & Iskopi “Boras”, a strijelac je bio Josip Galov. Za 1:1 pogodio je Josip Čepo. Ponovno je ekipa MNK Killersy & Iskopi “Boras” došla u vodstva, a ovaj put strijelac je bio Roko Išola. Ali MZ Dretelj se ponovno vraća u utakmicu i izjednačava preko večeras sjajnog Josipa Čepe. Međutim, u zadnjim minutama utakmice Mislav Vučković pogađa za 3:2 i pobjedu MNK Killersy & Iskopi “Boras”.

Nakon sutrašnjih utakmica bit će izvučeni parovi međukola. Napominjemo, u “bubanj” idu sve ekipe koje su prošle (18 ekipa). Od tog broja izvući će se četiri ekipe koje će se boriti za ulazak među 16 najboljih ekipa. U srijedu (18. srpanj) je slobodan dan, a taj dan MZ Višići nastupaju na turniru MZ Čapljina 2012. protiv Klepaca, pa ovim putem pozivamo sve koji mogu da dođu i navijaju za naše nogometaše.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>