Sinoć (četvrtak, 12. srpanj) je na Malonogometnom turniru Višići 2012. odigrana samo jedna utakmica, i to između MNK Višići i Tropicana/Šišović (Prolog). Ovo je ujedno bila i posljednja utakmica prvog kola, a nakon nje održano je izvlačenje parova za repassage.

 

Utakmicu su bolje otvorili igrači iz ekipe Tropicana/Šišović za koju su nastupali igrači iz MNK Vrgorac, viceprvaka Hrvatske u futsalu, a strijelac vodećeg pogotka bio je Zoran Rakušić. Ubrzo je na 2:0 povisio Vladimir Ćutura. Ali polovicom prvog poluvremena MNK Višići preko Emila Šejtanića smanjuju rezultat, a preko Nike Blaževića dolaze do izjednačenja (2:2). U zadnjoj minuti prvog poluvremena Karlo Tomičić osigurava vodstvo MNK Višići (3:2). U istom ritmu su MNK Višići nastavili i u drugom poluvremenu, te su ponovno preko sjajnog Nike Blaževića došli do vodstva od 4:2. Ali opuštanje i pad koncentracije igrač MNK Višići rezultirali su totalnim krahom. Ekipa Tropicana/Šišović u zadnjih pet minuta utakmice uspjela je doći do potpunog preokreta i pobjede od 5:4, te tako izboriti prolazak dalje.

visici.com

 

 


{gallery}galerije_za_clanke/nogometni_turnir_2012/12.07.2012{/gallery}

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>