U četvrtoj večeri Malonogometnog turnira Višići 2012. pobjede su ostvarile ekipe The Bang Bros Team i Caffe bar “Parni Valjak”. Sutra (11. 07., srijeda) su na rasporedu tri utakmice: MZ Trebižat-MNK Crni put (20:30 h), The Game Club & STR Mimi-Kala Comerce (21:30 h) i Zvirovići/Prćavci-Staševica (22:30 h).

 

U prvoj utakmici sastale su se ekipe The Bang Bros Team i Jaz Struge. Mlada ekipa Jaz Struge došla je u vodstvo pogotkom Petra Jurasa, a vodstvo je moglo biti i veće, ali mladi igrači nisu imali koncentracije u završnici. To su kaznili protivnički igrači koji su ubrzo preko Vedrana Mustapića izjednačili, a potom i poveli pogotkom Jure Curića. Vodstvo je na 3:1 povisio Matko Babić. Ali ekipa Jaz Struge nije se predavala, te je ponovno preko fantastičnog Petra Jurasa došla do smanjenja vodstva (3:2), da bi autogolom Jure Curića stvari ponovno došle na početak (3:3). Međutim, The Bang Bros Team ponovno preokreće rezultat i golovima Marina Matage, Jure Curića i Matka Babića (2 gola) dolazi do prednosti 7:3. U zadnjim minutama utakmice na 7:4 smanjio je Edin Novaković, što je bio i konačni rezultat utakmice.

Za The Bang Bros Team nastupali su: Boris Prović, Nikola Borčić, Vedran Mustapić, Matko Babić, Marin Mataga i Jure Curić.

Za Jaz Struge nastupali su: Armin Novaković, Edin Novaković, Nikola Rodin, Ivan Brajković, Martin Previšić, Matko Kević, Mateo Kević, Ermin Krvavac, Petar Juras, Nikola Bartolović i Andrej Previšić.

U drugoj utakmici snage su odmjerili MNK Killersy & Iskopi Boras i Caffe bar “Parni Valjak” Višići. Utakmica je bila odlična za sve gledatelje, koji su mogli vidjeti mlade i poletne nogometaše iz obje ekipe. Iako je bilo dosta šansi s obje strane, a pogotovo od strane malonogometne ekipe Caffe bar “Parni Valjak”, na poluvrijeme se otišlo s minimalnom prednošću potonje ekipe, a strijelac je bio Pero Pervan. Još treba spomenuti dvije odlične prilike u kojima je sudjelovao Davor Brajković, jednu je protivnički vratar obranio, dok je drugi udarac završio na stativi. Ponovno je u drugom poluvremenu koban za MNK Killerse & Iskope Boras bio Pero Pervan, koji je povisio rezultat na 2:0. Potvrdu trijumfa ekipe Caffe bar “Parni Valjak” donio je Mario Čerkez (3:0)

Za MNK Killersy & Iskopi Boras nastupali su: Josip Rončević, Roko Šola, Petar Soldo, Marko Popović, Drago Jelavić, Mislav Vučković, Darko Glavan, Marko Medar i Tomislav Sršen.

Za Caffe bar “Parni Valjak” nastupali su: Franjo Buntić, Bruno Papac, Mateo Nikše, Filip Barić, Petar Jović, Mario Čerkez, Davor Brajković, Mili Vrbica i Pero Pervan.

visici.com

 

 

 

 

{gallery}galerije_za_clanke/nogometni_turnir_2012/10.07.2012{/gallery}

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>