Ekipa mjesne zajednice Višića sa par pojačanja ‘sa strane’ lakoćom je riješila prvu prepreku na Malonogometnom turniru Dretelj 2012. Na suprotnoj strani bila je ekipa Jaz – Struge koja je pružila slab otpor raspoloženim malonogometašima MNK Višići.

 

Na samom početku utakmice pogotkom petom je dobru predstavu MNK Višići najavio Goran Bule nakon odličnog prodora Emila Šejtanića. Nedugo zatim MNK Višići su došli i do povećanja prednosti kada je solo prodor Elis Šejtanić završio efektnim pogotkom, dok su Jaz – Struge tek jednim udarcem iz slobodnog udarca smanjili na 2:1.

U drugo poluvrijeme MNK Višići su ušli još bolje, pa je Niko Blažević sa dva pogotka praktički riješio utakmicu.

Do kraja se igrala tika-taka malonogometaša MNK Višići gdje je večeras raspoloženi Emil Šejtanić pružio odličnu predstavu i bio stalna opasnost za gol protivnika, ali je ipak rezultatom 4:1 u korist Višića okončan susret.

Ovom pobjedom osigurana je tek osmina finala, ali dobra i sigurna predstava daje nadu da ova ekipa može daleko stići na ovogodišnjem izdanju Malonogometnog turnira u Dretelju. MNK Višići su nastupili u sastavu Huso Džono na golu, Goran Bule (1), Emil Šejtanić, Niko Blažević (2), Elis Šejtanić (1), Denis Marić i Martin Cvitanović i ostaje im za prijaviti još tri igrača za ovaj turnir gdje ostaje dovoljno prostora za eventualna pojačanja.

Idući susret u Dretelju je na rasporedu slijedeći tjedan, dok ekipa MNK Višići uz potporu Mjesne zajednice Višići u sličnom sastavu igra i Malonogometni memorijalni turnir Eugen Erjauc u Metkoviću gdje u grupnoj fazi imaju po jednu pobjedu i poraz, a u četvrtak (12. srpanj) prvi put nastupaju i na Malonogometnom turniru Višići 2012. gdje će u drugoj utakmici večeri u 21:30 h odmjeriti snage s ekipom Prologa.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>