Po prvi puta u Čapljini će biti održan Božićni sajam. Budući da u ovom gradu do sada nije održano nešto slično, po uzoru na okolne hercegovačke gradove, udruga “Life” iz Čapljine je odlučila organizirati “Mali Božićni Sajam”, te tako unijeti malo Božićnog duha u ovo predblagdansko vrijeme.

Sajam će se održati 14. i 15. prosinca (subota i nedjelja) u prostorima i ispred udruge “Life” u Čapljini (ulica Ante Starčevića bb, kod mosta dr. Franje Tuđmana, u razdoblju od 10:00 do 20:00 h. Na sajmu će izlagati kreativci iz općine Čapljina, te prijavljeni iz okolnih gradova koji će u ta dva dana prezentirati i prodavati svoje rukotvorine.

Sajam također ima humanitarni karakter budući da će svoje proizvode prodavati udruge “Betlehem” i “Cvijet” iz Čapljine, “Dječji vrtić Čapljina”, te mladi iz župe Dračevo. Za vrijeme trajanja sajma bit će upriličena i tombola u kojoj će sudjelovati svi kupci na sajmu. Nagrade su za Vas pripremili sami izlagači.

Ispred samog prostora udruge “Life” bit će šator u kojem će Čapljinci i ostali gosti moći uživati u kuhanom vinu, kobasicama, palačinkama i ostalim delicijama.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>