Mali Božićni sajam i ove godine u Čapljini

Već tradicionalno, Čapljina će i ove godine biti domaćin Malog božićnog sajma, treću godinu zaredom. Tim povodom razgovarali smo o prijavama za ovogodišnji sajam sa Ivanom Buntić, koja je pokrenula ovaj događaj u Čapljini.

”I ove godine želimo našem prekrasnog gradu prirediti vikend prepun božićnog duha, kreativnosti, tradicionalnih mirisa i okusa… Mali Božićni Sajam Čapljina 12. i 13. prosinca poziva sve zainteresirane hobiste koji žele pokazati svoje rukotvorine kao i sudjelovati u humanitarnoj akciji koja će i ove godine obilježiti sajam da se prijave za sudjelovanje”, ističe Ivana za ČA::portal.

Na upit što je potrebno za prijavu na ovogodišnji sajam, Ivana kaže da sve što treba učiniti jeste ispuniti prijavni obrazac te pravilno ispunjen poslati na e-mail organizatora:ivanabuntic@yahoo.com

”Prijavni obrazac ćete dobiti na zahtjev. Pošaljite nam poruku u inbox Malog Božićnog Sajma i mi ćemo Vam poslati prijavni obrazac. Prijave su otvorene do 14. studenog. Već 15. studenog dobit ćete povratnu informaciju o tome je li Vaša prijava za sudjelovanje prihvaćena ili ne.

Prijavite se s točnim informacijama te najboljim slikama predstavite svoje radove budući da će informacije koje date predstavljati Vas kroz medijsku najavu sajma. Stoga, budite kreativni!”, poručuje Ivana.

OTVORENE PRIJAVE ZA MALI BOŽIĆNI SAJAM ČAPLJINA 2015Želite biti dio Malog Božićnog Sajma Čapljina 2015? I ove godine …

Posted by Mali Božićni Sajam Čapljina on Tuesday, November 10, 2015

caportal.net