Nogometaši Rijeke u četvrtak dočekuju Napoli (Stadion HNK Rijeka, 18.55 sati) u utakmici trećeg kola skupine F Europske lige. Na Rujevicu stiže jedna od najvrjednijih i najboljih ekipa Serie A na čelu s trenerom Gennarom Gattusom, legendom talijanskog nogometa, koji je prije tri godine u Rijeci na čelu Milana doživio poraz 0:2.

–  Vidjeli smo koja se razina traži za nastupe u Europi. To je bitna činjenica za našu mladu ekipu, kako razmišljati i trenirati dalje. Ako govorimo o Napoliju, ekipa vrijedi dvostruko više nego hrvatska reprezentacija, time sam sve rekao. Želja je da damo maksimum, da budemo na svom limitu, rekao je Simon Rožman na konferenciji za medije.

– Privilegija je igrati Europsku ligu, postoji milijun drugih nogometaša u svijetu koji bi željeli biti na našem mjestu. Najbitnije je da damo maksimum, da ne ostane žal nakon utakmice i pitati se jesmo li mogli bolje. Najgori je osjećaj kada vas svi hvale, a vi od toga nemate ništa, rekao je Luka Menalo.

https://www.youtube.com/watch?v=ldmNPHg8XeI

Tekst: nk-rijeka.hr

Foto: reprezentacija.ba

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>