Sportski savez Grada Čapljine upriličio je jutros izvlačenje parova za Ligu mjesnih zajednica Grada Čapljine.

Ovogodišnju Ligu otvorit će u ponedjeljak, 19. srpnja, u 21:00 sati Višići i Gnjilišta, nakon kojih će u 22 sata igrat Čapljina 2 i Domanovići. Prije njih u 20:15 nastupit će juniori Čapljina – Grabovine.

U utorak, 20. srpnja, na rasporedu su utakmice Bobanovo naselje – Bivolje Brdo (21:00 sati) i Čeljevo – Zvirovići (22:00 sati). Prije njih u 20:15 nastupit će juniori Počitelj/Hotanj – Dračvo.

Trećeg dana turnira, u srijedu, 21. srpnja, sastaju se Opličići i Doljani (21:00 sat) te Šuškovo naselje i Trebižat (22:00 sati). Prije njih u 20:15 nastupit će juniori Zvirovići – Gabela Polje.

Tajnik Sportskog saveza Grada Čapljine Dalibor Ilić rekao nam je kako će ove godine u seniorskoj konkurenciji nastupiti 18 ekipa, dok će u kadetskoj nastupiti njih devet.

”Ekipe su podijeljene u šest skupina po tri ekipa, a u daljnju fazu natjecanja mogućnost prolaza imaju sve drugoplasirane i četiri trećeplasirane ekipe. Tri jakosne skupine napravljene su kako se polufinalisti ne bi sastali u fazi skupina”, rekao je za ČA::portal Ilić.

 

Raspored ekipa po skupinama:

 

Skupina A: Višići, Dračevo/Sjekose, Gnjilišta

Skupina B: Čapljina 2, Tasovčići/Klepci, Domanovići

Skupina C: Čeljevo, Počitelj/Hotanj, Zvirovići/Prćavci

Skupina D: Bobanovo naselje, Čapljina1, Bivolje Brdo

Skupina E: Šuškovo naselje, Grabovine, Trebižat

SKupina F: Opličići, Gabela, Doljani

 

U seniorskoj konkurenciji ekipe su: Čapljina I, Čapljina II, Prćavci/Zvirovići, Trebižat, Grabovine, Čeljevo, Doljani, Gabela, Bobanovo selo, Šuškovo naselje, Tasovčići/Klepci, Dračevo/Sjekose, Gnjilišta, Domanovići, Bivolje brdo, Opličići, Višići i Počitelj/Hotanj.

 

U kadetskoj konkurenciji ekipe su: Čapljina, Grabovine, Prćavci/Zvirovići, Čeljevo, Počitelj/Hotanj, Svitava, Gabela Polje, Višići i Dračevo.

 

Liga MZ počet će u ponedjeljak, 19. srpnja 2021. godine. Cijena ulaznice je 1 KM.

 

Vrijedi istaknuti kako su od svih nadležnih tijela ishodovane dozvole za igranje lige, što prošle godine nije bio slučaj zbog pandemije koronavirusa.

 

Čapljini je pripala čast da ove godine bude i domaćin Finala Lige Hercegovine.

ča:portal

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>