Ovogodišnja Malonogometna liga MZ Čapljina 2011. broji 17 ekipa podijeljenih u 4 skupine. Izvlačenje je bilo jutros (utorak, 12. srpanj) u dvorani općine Čapljina. Početak ovoga natjecanja zakazan je za 27. srpnja, a utakmice će se zbog rekonstrukcije Sportskog centra Čapljina odigravati na terenu Osnovne škole “Lipanjske zore” Višići, gdje je u tijeku Malonogometni turnir Višići 2011. koji završava 26. srpnja. Svaku večer će se odigravati tri utakmice, a prva utakmica počinje u 19:30 h. Turnir MZ Čapljina 2011. otvaraju ekipe: Doljani-Grabovine (19:30 h), Gabela-Čapljina II (20:30 h) i Višići-Struge/Gorica (21:30 h).

Sastanak u svezi organizacije malonogometnog turnira mjesnih zajednica općine Čapljina predvodili su Dalibor Milinković (koordinator ovogodišnjeg turnira) i Dominik Lubina (predsjednik Sportskog saveza općine), koji su prvo odabrali nositelje grupa, a nakon toga su njima dodavane preostale ekipe. Prve dvije ekipe iz skupina prolaze u četvrt-finale, a križaju se skupine A i D, te B i C.

Prošlogodišnji pobjedik ovoga natjecanja bila je ekipa MZ Čapljina II., koja je u finalu bili bolja od MZ Gabela polje. Ove godine na turniru MZ neće nastupati Svitava, Bobanovo Selo, Šuškovo naselje i Bivolje brdo/Domanovići, dok su MZ Opličići prvi put na turniru. Završnica Lige MZ Hercegovine ove godine održava se u Čapljini.

Skupina A

1. Doljani

2. Trebižat

3. Počitelj/Hotanj

4. Grabovine

 

Skupina B

1. Gabela

2. Dračevo/Sjekose

3. Dretelj

4. Čapljina II

 

Skupina C

 

1. Višići

2. Zvirovići/Prćavci

3. Opličići

4. Struge/Gorica

 

Skupina D

 

1. Čeljevo

2. Gabela polje

3. Klepci

4. Čapljina I

5. Tasovčići

Ekipa MZ Tasovčići ubačena je u skupinu D nakon ždrijeba.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>