Malonogometni klub ”Škrapa” iz Momića osvojila je po drugi put ligu malonogometnih amatera grada Metkovića. U ovom natjecanju sudjeluju malonogometni klubovi iz čitave doline Neretve. Iako prvenstvo praktički još nije gotovo, naime ostalo je još jedno kolo za odigrati, Škrapa je osigurala naslov prvaka.  Ekipa Poljoprometa je veći dio prvenstva vodila na tablici, ali ekipa iz Momića nije posustajala do zadnjeg kola.

 

Čestitamo ekipi iz Momića, te se nadamo da će u budućnosti slične ili jednake rezultate osvarivati i na Maratonu lađa na kojoj se također natječu.

 

Tablica (vid.hr)

Ovim člankom, na neki način želimo, apelirati da se ugledamo na susjede i ovakvo natjecanje ”amatera” nekada u budućnosti organizira i na području općine Čapljina, što bi po nama bilo puno zanimljivije već npr. ljetni turnir Mjesnih zajednica koji se kod nas (nekad) održava. Vjerujemo da bi zanimanje bilo jako veliko, a što je i važnije, natjecanje traje kroz čitavu godinu. Još kada znamo da se krenulo u izgradnju balona – dvorane u sklopu rekonstrukcije sportskog centra u središtu Čapljine, uvjereni smo da ni termina za odigravanje utakmica ne bi nedostajalo.

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>