Ako se pitate zbog čega je velik broj vaših prijatelja na Facebooku svoju fotografiju profila zamijenio slikom nekoga crtanog lika, odgovor leži u akciji koja je prije nekoliko dana krenula iz Njemačke. Korisnici Facebooka pozvani su da u vremenu od 16. do 22. studenoga svoju sliku profila zamijene slikom njima najdražeg lika iz crtića te svoje prijatelje pozovu da učine isto.
Cilj ”igre” je da na tjedan dana nestanu slike ljudskih lica s Facebooka i da tako, barem nakratko, uplovimo u svijet mašte i djetinjstva.

Ako je suditi po broju crtanih likova koji se smiješe s raznih Facebookovih profila, možemo reći da je akcija uspjela. Velik broj hrvatskih korisnika Facebooka u protekla se dva dana “maskirao” u omiljeni crtani lik.

Izbor likova zaista je šarolik, od Sport Billyja i Toma i Jerryja preko Štrumpfova, Snorkijevaca, Pink Pantera, Zekoslava Mrkve, Disneyjevih likova pa sve do likova iz modernijih crtića poput Spužva Boba i Dextera. Neki su se odlučili i za likove domaće proizvodnje poput Štapića iz Čudesne šume i legendarnog profesora Baltazara.

Akciji se iz sata u sat priključuje sve više korisnika Facebooka što je još jedan dokaz da nam zabave nikad nije dosta pa makar ona bila samo virtualna.

 

bljesak info

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>