Završnica Katoličke malonogometne lige Crkve u Hrvata održati će se ovaj vikend u Čapljini, Mostaru, Čitluku i Širokom Brijegu,  od 4. do 6. lipnja 2010. Sudionici će uglavnom biti smješteni po župama koje igraju u Međužupskoj ligi Hercegovine. Manifestacija je započela organiziranim pokorničkim bogoslužjem u petak 4. lipnja u 18.30 sati, a središnje misno slavlje biti će u novoj crkvi na Buni u 19 sati.

 

 

Na turniru će sudjelovati najbolje momčadi iz nadbiskupija: Đakovačko-osiječke nadbiskupije, Požeške biskupije, Riječke nadbiskupije, Porečko-pulske biskupije, Zadarske nadbiskupije, Šibenske biskupije, Splitsko-makarske nadbiskupije, Dubrovačke biskupije, Varaždinske biskupije, Vrhbosanske nadbiskupije, Banjalučke biskupije, te naše Mostarsko-duvanjske biskupije kao domaćina.

Ljubitelji nogometa pozivaju se da već u subotu od 8.30 sati budu u dvoranama u Čapljini, Mostaru (Bijeli brijeg), Čitluku i Širokom Brijegu, te da uživaju u lijepoj igri i međusobnom druženju. Sama završnica je na programu u nedjelju u dvorani na Bijelom brijegu.

U 14.15 sati igra se utakmica za treće mjesto, a veliko finale planirano je u 15 sati.

Turnir će se odvijati pod geslom: Igrom do prijateljstva i zajedništva k Bogu!

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>