KAKVA KRAĐA! Kladionica ne želi isplatiti 50 000 KM dobitaka?!

Naime u petak 21 listopada u novootvorenoj poslovnici kladionice “Petica Plus” u Višićima vladalo je neobično dobro raspoloženje. Kako saznajemo, nakon više krugova izvlačenja brojeva u popularnoj Bingo verziji spomenute kladionice, ukupan iznos dobitaka na dobitnim listićima popeo se na vrtoglavih 52 500 KM.

 

No kako to već biva u “uređenoj” državi poput naše, oduševljenje nije odveć dugo trajalo. Nakon višednevnih odugovlačenja kladionica je, u maniri postkomunističkog kapitalizma 90-ih, zgranula vesele dobitnike poslavši kratak dopis u kojem navode da su dobici nastali uslijed tehničkog kvara, te da ih neće isplatiti, a kao naknadu nude isplatu uloženog. Početnu nevjericu I ljutnju prevareni igrači zamijenili su efikasnijom metodom pronalaska odvjetnika koji će ubrzo podnijeti tužbu protiv navedene kladionice.

Kako bi saznali kronologiju događanja te razloge neisplate dobitnih listića porazgovarali smo sa nesretnim dobitnicima.

Kako navode, kladionica je isplatila samo jedan dobitak,ujedno I najmanji, točnije 2 500 KM, nakon čega je službenica kontaktirala centralu koja je potvrdila da će isplatiti dobitak I da se igra nastavlja. Nakon određenog vremena izvučen je drugi dobitni listić od 10 000 KM te je službenica ponovno kontaktirala centralu koja je ponovno tražila da se igra nastavi odgovorivši da će sve biti sutradan isplaćeno. Poslije određenog vremena treći dobitnik je dobio ujedno I najveći iznos. Naime on je u jednom krugu izvlačenja imao više indentičnih dobitnih listića ukupne vrijednosti 40 000KM, da bi netom nakon izvučenih dobitaka centrala kladionice prekinula igru.

Dobitnici naglašavaju da su stalni igrači koji nikad nemaju problema kada svoj novac uplaćuju, a da im je odnos I ponašanje kladionice u trenutku kada ista dođe na red za ispunjavanje preuzetih obveza, jednostavno neprihvatljiv. Iako su sva tri dobitka u različitim kombinacijama I u različitim vremenskim intervalima unutar kojih je bilo mnoštvo uplata, novac ipak nisu dobili.

Sve što su igrači dobili od “SK” Petica Plus, jest ovaj u najmanju ruku nepismeni dokument, koji sam po sebi govori više o obrazovanju te o sposobnostima pismenog izražavanja autora istog, a manje o predmetu na koji se odnosi, te suvislim razlozima za neisplatu novca. Ovaj primjer bahatosti I neprofesionalnosti svoj epilog dobiti će na sudu, a nažalost nije izoliran slučaj jer se na forumima pojavljuju brojni primjeri obmana I prevara spomenute kladionice pogotovo u slučaju isplate većih dobitaka.

 

 

visici.com