Kako doznajemo od JP Elektroprivrede HZ HB, u cilju unaprijeđenja komunikacije i suradnje sa korisnicima svojih usluga, uvodi dodatne sadržaje tj. provjeru stanja računa na web stranicama (www.ephzhb.ba) i obavijesti o izvođenju radova i obustavi isporuke električne energije.

 

Provjera stanja računa na web stranici poduzeća

U okviru mrežne (web) stranice poduzeća (www.ephzhb.ba) već dulje vrijeme funkcionira mrežna-usluga Provjera stanja računa koja kupcima iz kategorije kućanstva omogućava brz i jednostavan pregled informacija: pregled njihove ostvarene potrošnje električne energije, očitanje brojila, stanja računa i uplata u posljednjih 12 mjeseci, kao i uvid u trenutačno stanje eventualnoga duga. Aplikaciji se pristupa unosom šifre kupca i serijskoga broja brojila, koji se nalaze na svakom pojedinačnom računu za električnu energiju. Uvođenje je provjere stanja računa putem mrežne stranice ostvarilo brojne pozitivne reakcije kupaca, a pogotovo onih koji žive u inozemstvu, pa su u mogućnosti brže i jednostavnije doći do traženih informacija.


Obavijesti o izvođenju radova i obustavi isporuke električne energije

Osim obavijesti koje se svakodnevno objavljuju u medijima, na mrežnoj stranici poduzeća odnedavno je postavljena i usluga Obavijesti o isključenjima. Ovdje kupci mogu pronaći aktualne informacije vezane za prekide ili ograničenja isporuke električne energije zbog planiranih isključenja, odnosno ograničenja radi održavanja, remonta, raznih kontrolnih mjerenja i ispitivanja na elektroenergetskim postrojenjima i priključenja novih kupaca, kao i drugih investicijskih radova.

 

Podaci se svakodnevno ažuriraju kako bi kupci bili pravodobno informirani i to na cijelom području djelovanja JP Elektroprivrede HZ HB, odnosno za sve poslovnice i radne jedinice poduzeća.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>